Contact

Stuur ons een berichtje

Wil je jouw surf les, surf guiding, een andere activiteit of overnachting boeken? Of heb je gewoon wat vragen aan ons? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


  Bereikbaarheid

  Via Lombok International Airport
  Lombok heeft een internationaal vliegveld (LOP) in Praya, ongeveer een half uur bij Hartbeach Lombok vandaan. Met internationale vluchten vanaf Maleisië en Singapore en binnenlandse vluchten vanaf Bali, Sumbawa, Java, Borneo en Sulawesi is Lombok goed bereikbaar.

  Vanaf het vliegveld kun je een taxi naar Kuta nemen. Vind je het fijn om je transport van tevoren al geregeld te hebben, kunnen wij een pick up op het vliegveld voor je regelen die je voor IDR 100.000 (≈ EUR 6) naar je accommodatie in Kuta brengt.

  Via Bali
  Vanuit Bali kun je gemakkelijk transport naar Kuta Lombok regelen. Bijna overal in Bali wordt een shuttle service aangeboden die je vanaf je accommodatie in Bali naar je accommodatie in Lombok brengt. Er zijn hierbij twee opties:

  De meeste mensen maken gebruik van de fast boat die in ongeveer 2 uur van Padangbai naar Senggigi vaart. Vanaf Senggigi is het nog ongeveer 2 uur rijden naar Kuta.

  De andere optie is de ferry die je vanaf Padangbai naar Lembar brengt. De ferry doet er zo’n 5 tot 6 uur over, maar is goedkoper dan de fast boat en heeft meer comfort. Je kunt rondlopen, er zijn toiletten aanwezig en veelal kun je eten en drinken aan boord kopen. Vanaf Lembar ben je met de taxi in ongeveer 1,5 uur in Kuta.

  Surf Kuta Lombok

  @ Michelle Wever Photography