Heartbeach Lombok surf school

Boek jouw surf ervaring bij Heartbeach Lombok

Welkom bij Heartbeach Lombok, een surf school voor jong en oud, ervaren en onervaren surfers! We bieden surf lessen aan beginnende, intermediate en advanced surfers en nemen de intermediates en advanced graag mee voor een guiding sessie. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende pagina of neem contact met ons op.
Voordat je een surf les bij Heartbeach Lombok volgt, willen wij graag weten welke eventuele surf ervaring je al hebt opgedaan (waar, wanneer en hoe vaak). Op die manier kunnen wij de les voor iedereen zo leuk en interessant mogelijk maken.

De surf lessen en de guiding sessies zijn in het Engels, omdat Heartbeach Lombok alleen met lokale instructeurs werkt.

Persoonlijk

Je kunt je eigen surf pakket samenstellen

Pick up

Voordat de les begint word je opgehaald bij je accommodatie in Kuta

Goede surf spots

Lombok is een van de beste surf plekken ter wereld

Leuke lessen

Onze instructeurs maken van jouw surf les een onvergetelijke ervaring

Leer onze surf instructeurs kennen

Bul, Emin, Bob en Jammy surfen zelf bijna iedere dag, en delen hun passie voor surfen graag met jou tijdens een surf les. Onze instructeurs hebben veel ervaring in het geven van surf lessen, en zij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd hebt tijdens het surfen van de golven. Het maakt niet uit of je een beginner, intermediate of gevorderde surfer bent: Bul, Emin, Bob en Jammy zullen je helpen om jouw skills te verbeteren!

Bul

Emin

Bob

Jammy